ŠPORT ŠPAS NA DAN DRUŽINE

Na dan družine so naši učenci preživeli popoldan v družbi svojih staršev, starih staršev in sorodnikov. Izvedli smo šport špas, prireditev medgeneracijskega sodelovanja, povezanega z gibanjem in zdravjem.

Učenci 4. in 5. razreda so na začetku zaplesali in k plesu povabili vse udeležence. Tudi razgibali smo se ob živahni glasbi. Nato so sledile športne aktivnosti, nogometne vragolije in igra med dvema ognjema ob vodenju članov športnega društva Selan. Člani PGD Sela so nam pripravili delavnico v svojih prostorih. Udeležencem smo ponudili sprostitev ob sprehodu po bližnji okolici šole. Ga. Tanja Likavec pa je merila krvni tlak in krvni sladkor.

Ob koncu smo najmlajšemu udeležencu Galu Graju, najstarejši udeleženki Danijeli Likavec in najštevilčnejši družini, družini Eve Pignar, podelili priznanja in darila. Priznanje za sodelovanje sta prejela tudi predstavnika sodelujočih društev.

Pod črto….bilo je lepo. Ne morem opisati pozitivne energije vseh prisotnih, pripravljenosti za sodelovanje pri igrah, kramljanja, smeha, dobre volje, prijetnega vzdušja. Je lahko bolje preživeti dan družine? Hvala vsem in vsakemu od sto štiriinšestdesetemu na prireditvi.

FOTOUTRINKI

Učiteljica Claudia

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost