Nepozaben prvi šolski dan

Prvi šolski dan je vedno poseben trenutek v življenju vsakega otroka. Letošnji prvi šolski dan na OŠ Sela pa je bil zagotovo poseben, saj se je naši šoli pridružilo kar 15 prvošolcev, ki so skupaj s svojimi starši ustvarili nepozabno izkušnjo. Šolo Sela bo letos obiskovalo kar 46 otrok in nekateri od njih so že nestrpno pričakovali začetek novega šolskega leta.

Zjutraj so se pred šolo zbrali tako otroci kot tudi njihovi starši. Učenci so bili videti živahni in polni pričakovanj, medtem ko so starši spremljali svoje otroke z nasmehi na obrazih.

Tudi učiteljice smo bile pripravljene, da sprejmemo nove učence in njihove starše. Vsi zaposleni smo poskrbeli, da je bil sprejem topel in prijazen. Prvošolci so bili nedvomno zvezde dneva. Oblečeni v nove šolske majice so stopili v razred, kjer smo jih pričakale učiteljice.

Prvi šolski dan na POŠ Sela bo nekaterim učencem še lep čas ostal v lepem spominu. Otroci so s polno radovednostjo in navdušenjem začeli svojo šolsko pot.  Naša šola si prizadeva ustvariti varno in spodbudno okolje za vse otroke, kjer se vsakdo počuti dobrodošel. Prvi šolski dan je bil le prvi korak na tej poti, ki bo trajala skozi celotno šolsko leto.

FOTOUTRINKI

Vsem otrokom in tudi staršem želimo uspešno in veselo šolsko leto!

Učiteljica Bojana

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost