Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo

V sredo, 1. 3., je družba Radio-Tednik Ptuj skupaj z občino Videm in osnovno šolo Videm v telovadnici OŠ Videm organizirala prireditev »Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo«.

Zaradi velikega števila odličnih pevskih sposobnosti učencev vseh treh šol, ki so tekmovanje vzeli zelo resno, so imeli učitelji že v samem predizboru veliko dela. Težko je bilo izbrali najboljše, ki so se na včerajšnji prireditvi pomerili v dveh kategorijah, in sicer od 1. do 5. razreda in od 6. do 9. razreda.

V kategoriji od 1. do 5.razreda so se predstavili: Nuša Šmigoc (3. a), Ajda Hrga (3. a), Ana Vidovič (4. e), Žana Jelen (4. e), Alina Hribar Lauda (4. e), Andrej Potočnik (5. d), Ema Krajnc (5. b) ter Zoja Novaković ( 5. a).

V starejši kategoriji pa so se predstavili: Kaja Kozel (6. e), Ela Kolednik (6. e), Živa Dokl (6. a), Eva Lampret (6. a), Lara Šori (6. b), Lea Majcen (7. a), Miha Belšak, Enej Bevc (8. a), Pia Krajnc (9. a) in Kaja Ciglar (9. a).

Vsi nastopajoči so se odlično odrezali, v nadaljevalni polfinalni izbor pa sta se uvrstili odlični Ema Krajnc iz 5. B in Pia Krajnc iz 9. A razreda.

ČESTITKE obema zmagovalkama! Držite pesti z nami za nadaljnje vrhunske rezultate naših dveh pevk.

Vsi nastopi bodo vidni na uradnih Facebook in Youtube profilih Radia Ptuj in Radia Celje.

S klikom na spodnjo sliko pa si lahko ogledate utrinke prireditve na šoli Videm.

Otroci pojejo

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost