SPREJEM PRVOŠOLCEV IN PRVOŠOLK V ŠOLSKO SKUPNOST

Za ogled galerije pritisnite tukaj.

V torek, 6.10.2015, je bilo na šoli Sela zelo slovesno. Imeli smo 1. šolsko skupnost, ki se je, kot vedno, začela s petjem selske šolske himne. Učencem so bila predstavljena pravila obnašanja in ravnanja. Vse točke smo razložili in učenci so obljubili, da se jih bodo držali. Izvolili smo predsednika šolske skupnosti, petošolca Žana Kojca. Učiteljica Marija je učencem predstavila vzgojni načrt šole in kako pridobiti priznanje za vzorno vedenje ob koncu šolskega leta.

Sledil je sprejem prvošolcev v šolsko skupnost. Po mesecu dni življenja in dela na šoli so najmlajši pokazali, da so dovolj zreli , da postanejo član naše šolske družine. Ob tej priložnosti so učenci dobili izkaznice s svojimi imeni in logotipom našega zavoda – klopotkom. Kar blesteli so od ponosa. S pesmijo smo uradni del šolske skupnosti zaključili.

Sledila je malica, samopostrežna. Učencem je bilo razložena, kako bo potekala. Poudarjeno je bilo, kako pomembna sta spoštljiv odnos do hrane in kulturno obnašanje pri mizi.

V prijetnem vzdušju smo pomalicali in se dobre volje vrnili v učilnice in nadaljevali s poukom, ki je vendarle naše najpomembnejše delo.

Claudia

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Dostopnost